News

Zaga Kosova per Fustana per Dasma

  Hyrje në Zaga Kosova - Rëndësia e zgjedhjes së duhur për fustanin e dasmës Përse Zaga Kosova? - Kualiteti i lartë dhe përzgjedhja e gjerë - Mundësitë e kthimit...

On by Edon Abdullahu 0 Comments

Zaga Kosova Giveaway nr 2 - 22/jan/2024

Për të falënderuar komunitetin tonë Zaga Kosova, jemi të lumtur të shpallim fituesin e Giveaway nr 2.Pas një periudhe emocionuese, sistemi automatik ka përzgjedh një fituese që do të përfitojë nga dhurata e mrekullueshme që kemi ofruar.Nga data 15 e deri më 22 janar te gjithë pjesmarrëset kanë pasur mundësi te jenë fitues te 3 dhuratave nga Zaga Kosova Fituesit jane perzgjedhur...

On by Edon Abdullahu 0 Comments

PSE SHEA BUTTER ËSHTË I MREKULLUESHËM?

Përse gjalpi Shea është kaq i mrekullueshëm nga bebet deri në moshën e thyer ? Venova Shea butter ka origjine nga Afrika perëndimore dhe është 100% organike pa asnje ndërhyrje...

On by Zaga Kosova 0 Comments

Zaga Giveaway nr 1 (05/Jan/24

Për të falënderuar komunitetin tonë Zaga Kosova , jemi të lumtur të shpallim fituesin e Giveaway nr 1. Pas një periudhe emocionuese, sistemi automatik ka pezgjedh një fituese që do të...

On by Zaga Kosova 0 Comments