Skip to content

Shërbimi për klient: 048 55 22 22

Posta falas për të gjitha porositë në kosovë

News

Zaga Giveaway nr 1 (05/Jan/24

by Zaga Kosova 05 Jan 2024

Për të falënderuar komunitetin tonë Zaga Kosova , jemi të lumtur të shpallim fituesin e Giveaway nr 1.

Pas një periudhe emocionuese, sistemi automatik ka pezgjedh një fituese që do të përfitojë nga dhurata e mrekullueshme që kemi ofruar.

Nga data 2 e deri më 5 janar te gjithë pjesmarrëset kanë pasur mundësi te jenë fituese e fustanit më të kërkuar të momentit në Zaga.
Fituesja eshte @maggi19.d e cila është zgjedhur ne mënyrë te rëndomtë dhe ka përmbushur të gjitha rregullat e lojes me sukses.

Produkti i fituar në giveaway-in e pare nga Zaga Kosova është një fustan mini me dekolte në formë zemre e supe të zbuluara dhe pjesa e poshtme me vellim.

Dëshirojmë ta falënderojmë çdo pjesëmarrës për angazhimin dhe pjesëmarrjen e tyre në këtë shans të jashtëzakonshëm. Jemi të lumtur që kemi një komunitet kaq fantastik dhe të përkushtuar!

Faleminderit për mbështetjen dhe pjesëmarrjen tuaj të vazhdueshme. Nuk shqetësohuni nëse nuk keni fituar kësaj radhe - shumë shpejt do të kemi edhe shpallje të tjera të mrekullueshme. Qëndroni të lidhur me ne për surpriza të tjera dhe aventura emocionuese!

Faleminderit përsëri për pjesëmarrjen tuaj të mrekullueshme dhe mbarëvajtjen e shkëlqyer të kësaj Giveaway. 🌈🌟

Zaga është platforme online që ofron produkte të cilësisë së lartë ne veshmbathje dhe kozmetike dhe se shpejti edhe shume kategori te tjera. Zaga ka prioritet sherbimin e ndaj klientëve dhe sjelljen  e produkteve unike, shumica e produkteve gjinden ne stok dhe arrijne tek ju per ma pak se 24 ore nga koha e porosise.Prev Post
Next Post

Thanks for subscribing!

This email has been registered!

Shop the look

Choose Options

Edit Option
Back In Stock Notification
Compare
Product SKUDescription Collection Availability Product Type Other Details
this is just a warning
Shopping Cart
0 items