Pranvera '24

Këmishë Oversize
€29,90
€59,99
€29,90
Fustan Mini Me Shkëlqim
€30,99
€30,99
Fustan Mini Me Një Krahë Hapur
€12,99
€12,99
Fustan Treçereksh Me Mëngë Të Shkurtëra
€24,99
€24,99
Fustan Mini Efekt Sateni
€36,99
€36,99
Jumpsuit Të Gjata
€27,99
€27,99
Fustan Mini Me Një Krahë Hapur
€12,99
€12,99
Fustan Mini Me Trëndafila
€20,99
€20,99
Fustan Mini I Hapur Para
€24,99
€24,99
Fustan I Gjatë Palë E Qarë
€18,99
€18,99
Fustan I Gjatë I Rrudhur Me Mëngë
€21,99
€21,99
Jumpsuit Të Gjata
€27,99
€27,99
Fustan Treçereksh Asimetrik
€17,99
€17,99
Fustan Mini Pa Mëngë Me Temina
€34,99
€34,99
Fustan Treçereksh Me Rrip
€29,99
€34,99
€29,99
Fustan Mini Me Trëndafila
€20,99
€20,99
Set Crop Top Mini Fund Lekure
€37,99
€37,99
Fustan Mini Me Vëllim
€34,99
€60,99
€34,99
Set Crop Top Mëngë Të Gjera Fund I Gjatë
€27,99
€27,99
Fustan I Gjatë Shpinë Zbuluar
€19,99
€19,99

New Arrivals

View All
Fustan Mini Me Një Krahë Hapur
€12,99
€12,99
Fustan Mini Efekt Sateni
€36,99
€36,99
Top Fjongo
€13,99
€13,99
Fustan I Gjatë Në Dekolte Formë Zemre
€28,99
€28,99
Fustan Mini Me Një Krahë Hapur
€12,99
€12,99
Fustan Mini Fjong
€26,99
€26,99
Fustan Mini I Hapur Para
€24,99
€24,99
Fustan Mini Me Trëndafila
€20,99
€20,99
Fustan I Gjatë Palë E Qarë
€18,99
€18,99
Fustan I Gjatë I Rrudhur Me Mëngë
€21,99
€21,99
Set Crop Top dhe Pantallona
€39,99
€39,99
Fustan Treçereksh Asimetrik
€17,99
€17,99
Fustan I Gjatë Dekolte Të Rrumbullakët
€19,99
€19,99
Jumpsuit Të Gjata
€27,99
€27,99
Set Crop Top Mini Fund Lekure
€37,99
€37,99
Fustan Mini Pa Mëngë Me Temina
€34,99
€34,99
Fustan Mini Me Trëndafila
€20,99
€20,99
Fustan Mini Me Shkëlqim Pa Mëngë
€38,99
€38,99
Set Crop Top Mëngë Të Gjera Fund I Gjatë
€27,99
€27,99
Fustan I Gjatë I Rrudhur Me Mëngë
€21,99
€21,99

Ne Zbritje

Këmishë Oversize
€29,90
€59,99
€29,90
Set Bluzë Polo dhe Pantallona
€19,99
€44,99
€19,99
Bluzë Me Vija
€9,99
€16,99
€9,99
Fustan Me Vëllim
€23,99
€26,99
€23,99
Trenerka
€39,99
€54,99
€39,99
Fustan Treçereksh Me Rrip
€29,99
€34,99
€29,99
Set Me Shkëlqim Crop Top Fund i Gjatë
€29,99
€35,99
€29,99
Fustan Mini Me Vëllim
€34,99
€60,99
€34,99
Kostum Xhaketë Mini Fund
€49,99
€99,99
€49,99
Triko Me Thurje
€19,99
€34,99
€19,99
Këmishë Oversize E Gjatë
€19,99
€39,99
€19,99
Mini Fund Denim
€24,99
€39,99
€24,99
Bluzë Me Vija Oversize
€14,99
€23,99
€14,99
Fustan Mini Mëngë Të Fryra
€29,99
€48,99
€29,99
Kostum Sateni
€39,99
€69,99
€39,99
Fustan Mini Me Doreza
€29,99
€34,99
€29,99
Kostum Me Thurje
€49,99
€70,99
€49,99
Këmishë Oversize
From €29,90
€59,99
From €29,90
Fustan Mini Me Rrudha
€27,99
€33,99
€27,99
Pantallona Të Shkurtra
€16,99
€26,99
€16,99
1of20

Trending Now

View All